«

»

feb 08

Lån penge her og nu

Er du 18 år eller ældre, og har brug for et lån nu og her, så kan du finde forskellige gode muligheder nedenfor.

[table id=1]

Find Money Archer på Google.
Nemmeste sammenligning af lånTag et hurtigt lån og få pengene ind på din konto i morgen

Kviklån eller forbrugslån giver dig mulighed for nemt at ansøge, få minutter efter får du svar på om du kan få lånet og senest dagen efter har du penge på din konto igen. Penge her og nu!

Det er ganske simpelt og lige til. Vi har her på siden valgt udelukkende at vise de steder hvor du kan få lånet også hvis du er en ung på under 23 år, da det godt kan være mere vanskeligt at finde det helt rigtige lån for unge personer på f.eks. 18 år. Som ung låner, så skal man dog også være ekstra opmærksom på hvor billigt det kan gøres. Derfor er det vigtigt at du undersøger flere steder, og ser hvem det egentlig er der kan gøre det til den bedste pris. Samtidig skal du have en plan for hvordan de penge du låner betales tilbage igen. Med kviklån, så skal du helst betale tilbage indenfor en måned, og med forbrugslån skal det ikke være lån du har i mange år, men helst ikke længere end 1-3 år, da det ellers hurtigt kan blive en dyr fornøjelse.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Hvor meget det er muligt at låne i forbrugslån variere selvfølgelig lidt fra person til person, men først og fremmest variere størrelsen på beløbet fra udbyder til udbyder. Kviklån er som oftes op til et max på 10.000 kroner, men det mest normale at låne via et kviklån er oftes omkring 3.000 kroner som man også tit kan få gratis første måned som førstegangslåner. Det største beløb som man kan låne som forbrugslån online er 350.000 kroner via Santander, hvilket af flere grunde også er et populært sted at tage et forbrugslån. Hvis du skal låne et af de helt store beløb, så kræver det dog også mere dokumentation end hvis du f.eks. skal låne 40.000 kroner. Her har du også flere forskellige muligheder, udover Santander, så kunne det f.eks. være hos Kviklån eller Leasy.

Den vigtigste faktor for hvor meget du kan låne er selvfølgelig din privatøkonomi. Hvis du tjener mange penge, så er det også muligt at få et større lån via et forbrugslån eller i din egen bank for den sags skyld. Det kræver at du har lidt råderum i din månedlige økonomi. Hvis du tager et lån som kræver at du betaler f.eks. 1.500 kroner tilbage hver måned, så kræver det at dit råderum er en del større end 1.500 kroner. Desto større råderummet er, desto billigere et forbrugslån kan du finde, og desto mere forsvarligt er det også.

Hvor kan jeg låne penge

Forbrugslån som vi lister her på siden er en hurtig og nem måde, hvor du får pengene nu og her. Det kan selvsagt godt være lidt dyre end andre muligheder, men du får penge på din konto allerede i morgen. Af andre muligheder for at låne, kunne være familien og vennerne. Dette er dog heller ikke helt uden udfordringer. Dette er ofte noget der kan ende med at skabe splid i ellers gode forhold, og det er vigtigt at det hele bliver sat ordentligt op så. Det mest normale sted at låne er nok i ens egen bank. Dette er dog ikke penge du kan få nu og her. Det vil kræve at du får et møde med din bank, hvor i diskutere hvad det egentlig er du skal bruge pengene til, hvor meget du har råd til at låne osv.

Hvilke grunde er der til at låne penge

Der kan være utrolig mange forskellige grunde til at man nu og her har brug for penge på sin konto. Der kan være forskellige intentioner for at tage et hurtigt lån.

  • Det er ganske simpelt nødvendigt med et lån nu og her – dette kan f.eks. være i forbindelse med at ens bil er gået i stykker, og det er påkrævet for at komme på arbejde, eller det kan være for at vedligeholde ens bolig, eller måske er der nogle studiebøger som det er nødvendigt at købe.
  • Der er et overskud i økonomien – men det ligger i fast ejendom som f.eks. lejlighed, hus, sommerhus m.v.
  • Lån penge til forbrugsgenstande – dette kunne være til en tiltrængt ferie, et nyt fjernsyn, en ny sommerkjole eller lignende.
  • Lån penge til investeringer – en sidste overordnet grund kunne være at du ser en investeringsmulighed. Dette kunne være i aktier eller noget i den dur, men det kunne også være mere nære ting. Det kunne være egen virksomhed eller måske noget som øger dine muligheder her i livet.

Indenfor de enkelte kategorier kan der være rigtig mange bevæggrunde til at mange penge nu og her, og motivationen er sjældent den samme. I nogle tilfælde er det også derfor forbrugslån online er så gode. Det er penge nu og her, men i højere grad, så er det dig der styre hvad grunden til at låne er, og om grunden til at du mangler pengene er god nok. Der er ikke en bankdame der skal godkende din grund til lånet.

Så længe der er råderum, og gode muligheder for fremadrettet at få betalt lånet tilbage, så er forbrugslån en god mulighed for at få det som du mangler lidt hurtigere, og måske endda minimere ubehageligheder, som vil langt overskygge lidt ekstra i renter.

Lige meget hvad, så foreslår vi at du grundigt sætter dig ind i hvilket sted der vil være smartest for dig at låne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>