«

»

feb 02

Lån til unge under 25 år

Det kan være mere besværligt at finde et godt lån til unge under 25 år. Uden sikkerhed at stille for lånet, så vil mange banker ikke altid låne penge ud til de unge. Men det betyder ikke at unge ikke nogle gange har brug for at tage et lån. Nedenfor er nogle muligheder for lån for unge hvor du ikke behøver stille sikkerhed.

[table id=1]

Find Money Archer på Google.
Nemmeste sammenligning af lånEn del af ovenstående lån kan være ganske dyre, hvis du ikke har planer om at betale dem tilbage hurtigt. Det er derfor vigtigt at du med forbrugslån sætter en god plan for hvordan du hurtigst muligt betaler hele lånet tilbage. I forhold til kviklån skal det normalt være indenfor en måned, hvor forbrugslån helst skal betales tilbage indenfor 1-3 år.

Det kræver derfor en lille smule planlægning. Men hvis man gør dette, og ved at man kan betale tilbage i løbet af den planlagt tid, så er der ikke nogle problemer for unge i at låne penge på nettet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>