«

»

okt 22

Modus Finans – Afdragsfrit forbrugslån for 20 årige

Hvis du er mindst 20 år gammel, så er der nu kommet en helt ny mulighed for at låne penge online. Det nye selskab hedder Modus Finans, og tilbyder sine kunder forbrugslån på op til 50.000 kr med mulighed for en afdragsfri periode på 2 måneder hvert eneste år.

Tjek Modus Finans og dine andre muligheder for at låne som ung ud nedenfor.

Find Money Archer på Google.
Nemmeste sammenligning af lån[table id=1]

Modus Finans – Lån for alle over 20 år – Afdragsfrit forbrugslån

Som ung i Danmark, så kan ens økonomi godt have brug for en enkelt måned, hvor man ikke afdrager på sin gæld. Derfor er det rart at et nyt lån som Modus Finans tilbyder netop dette. Her kan du få 2 afdragsfrie måneder hvert år. Det koster dig renter i perioden hvor du ikke afdrager, men ellers koster det dig ikke mere end ellers. Selvom det er en mulighed, så er du selvfølgelig ikke tvunget til at bruge denne afdragsfrihed, men det giver lige præcis en ekstra frihed til at styre din økonomi i eventuelle hårde perioder, hvor der dukker andre udgifter op, som du ellers skulle have været på jagt efter penge til, hvis du skulle afdrag på dit forbrugslån i disse måneder.

Modus Finans er lån til en fast lav rente

Forbrugslån kan aldrig sammenlignes med f.eks. realkreditlån eller lån sikret i bolig eller bil, men dette forbrugslån fra Modus Finans har faktiske en ganske fin rente, og kan for mange være det bedste valg, hvis du har brug for nogle hurtige penge.

Vi anbefaler dog stadig at du sammenligner forskellige løsninger med hinanden. Du bør f.eks. gå ned i din bank og tage en snak, lige så snart du har ansøgt her, for at spørge til om de kan tilbyde noget bedre. Det kan også være en god ide at ansøge hos flere af lånudbyderne på listen, for at kunne sammenligne dem. Modus Finans er en rigtig god dansk løsning, men du skal selvfølgelig være bevist om at det koster penge at låne penge.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>