«

»

maj 01

NordicLån – Lån 50.000 kroner nemt!

NordicLån er et helt nyt lån. Du skal være 20 år eller ældre for at låne hos NordicLån, men derudover er der ikke mange krav til dig som låner. NordicLån forventes at blive en af de mest populære forbrugslån i Danmark i 2016. NordicLån giver dig og andre muligheden for at låne fra en lav rente helt nede fra 8,73%. Du kan sammenligne NordicLån med nogle af de andre populære forbrugslån der kan tages af næsten alle nedenfor.

[table id=1]

Find Money Archer på Google.
Nemmeste sammenligning af lånNordicLån er et billigt forbrugslån hvor du ikke skal stille sikkerhed

Med NordicLån får vi alle sammen et nyt forbrugslån med en lav rente. Du spørger måske dig selv, hvorfor det har betydning for alle der tager et forbrugslån, eller overvejer at gøre det. Lige meget om du ender med at vælge NordicLån eller ej, så siger erfaringerne, at nye forbrugslån som NordicLån er med ti lat skabe en øget konkurrence, og dermed også generelt billigere forbrugslån. NordicLån lægger ud med en udsædvanlig billig rente, som mange af ansøgerne vil få mulighed for at få. Med et forbrugslån på kun 8,73%, så nærmer det sig renter som også ses på lån hvor man stiller en form for sikkerhed for lånet. Hvilken rente du ender med, kommer dog an på din ansøgning. Vi vil derfor anbefale at du sender en ansøgning afsted til mere end bare NordicLån, for at få flere lån at sammenligne mellem. De fleste lån giver dig besked enten straks, eller indenfor 1-2 timer, og det vil derfor ikke tage længe før du har reelle priser at sammenligne med hinanden. NordicLån er dog nok en af de steder du bør ansøge, hvis du har planer om at låne et beløb mellem 5.000 kr og 50.000 kr, for de lægger sig hårdt i selen for at være en af de billigste forbrugslån på markedet.

Et nyt forbrugslån skal kapre markedsandele – det gælder også for NordicLån

Nye lån har ingen kunder, og derfor skal nye lån som NordicLån ud og kapre en masse nye kunder. NordicLån er lanceret af et kendt firma i branchen, nemlig Leasy, og de ved godt hvad kunderne vil have, når de tager et forbrugslån. Derfor kan vi også sige, at du med det danske NordicLån kommer til at få et godt lån, og de helt sikkert kommer til at kapre en god del af de førnævnte markedsandele. Her på siden tør vi godt satse på at NordicLån når bliver en af de mest populære forbrugslån i 2016 (uden selvfølgelig at vide om der kommer endnu flere gode nye forbrugslån på banen senere på året).

Fordele ved at tage et forbrugslån

Der er flere grunde til at vælge at tage et forbrugslån. Overordnet er det selvfølgelig fordi man godt kunne bruge nogle flere penge i hånden, sådan er det jo med alle typer af lån. Forbrugslånet har dog den fordel at du ekstremt hurtigt kan få pengene. Med NordicLån og mange af de konkurrerende lån, så er det muligt allerede at få pengene ind på bankkontoen samme dag som man bliver godkendt til at låne. Normalt tager det et par timer at blive godkendt, og i forhold til NordicLån, så lover de faktisk at godkende ansøgere indenfor en time. Det er derefter utroligt nemt at underskrive lånet, og betalingen sker kun et par timer derefter. Når du vælger at ansøge om et forbrugslån, så kan du altså senest have flere penge til forbrug allerede i morgen.

En anden fordel ved forbrugslån er at du ikke skal stille sikkerhed for lånet. Du behøver ikke at eje et stort hus, en fancy bil eller en kæmpe båd, for at få lov til at låne penge. Du skal bare have en indkomst, så udbyderen ved at du har nogle penge løbende at betale lånet tilbage med, og så skal du selvfølgelig ikke stå som dårlig betaler i RKI. Men bortset fra det, så kan alle få lov til at tage et forbrugslån.

Billige forbrugslån

En lille ulempe ved forbrugslån er modsat at fordi der ikke skal stilles sikkerhed, så kan omkostningerne ved at tage sådanne lån også være lidt højere. Derfor er det ekstra vigtigt at undersøge dine muligheder, for at få det bedste lån. NordicLån er et billigt forbrugslån for de fleste, men som nævnt tidligere, så kender du ikke din egen rente før du har fået sendt en ansøgning og fået svar tilbage. Brug tiden mens du venter på svar fra NordicLån til at ansøge hos en eller flere af de andre låneudbydere, for at se om de kan give dig et bedre tilbud. Det tager som sagt ikke særlig langt tid at ansøge om de forskellige forbrugslån, og du er ikke bundet til at tage noget bestemt lån før du har underskrevet med dit NemID.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>